Kulttuuri

Happea ja ravintoa mielelle

Luova kirjoittaminen

Haluatko? Pystytkö? Uskallatko?

Haluamme levittää kirjoittamisen iloa ja merkitystä mielen hyvinvoinnin luojana ja ylläpitäjänä.  Ohjaamme luovan kirjoittamisen työpajoja. Räätälöimme käynnistäviä harjoituksia alkaville kirjoittajille myös tiimipäiviin tai kaveripiireille. Ota yhteyttä ja kysy lisää.

Luku- ja leffapiirit

Jatkojohdossa toimii mielen kuntosali, jossa ravitaan sielua taiteilla ja kirjallisuudella. Pyöritämme luku- ja leffapiirejä, jossa syvennämme taidekokemuksia ajatusten ja tulkintojen jakamisella. Tietoa tulevista ja menneistä tapahtumista: Jatkojohdon leffa- ja lukupiirit Instagramissa

Tule mukaan keskustelemaan kirjallisuudesta tai elokuvista! Varaa paikkasi ajanvarausjärjestelmästä: Jatkojohdon ajanvaraus

Novellitehdas

Novellitehdas tuottaa novelleja ja lyhytproosaa uusilta ja vanhoilta kyvyiltä. Novellitehdas.fi

sanottua

Tämä on CSS:llä piilotettu

”Olen ollut mukana Jatkojohdon kirja- ja leffapiireissä. Elokuviin saa uutta syvyyttä, kun kuuntelee muiden tulkintoja. On niin monia näkökulmia katsella elokuvia. Romaaneistakin saa uusia ajatuksia, kun kuuntelee muiden mielipiteitä. Kirjailijatapaamiset ovat olleet todella antoisia.”

Mirja-Liisa Kinnunen

”Lukupiireihin osallistuminen on tuonut mukanaan uusia ja nautinnollisia ulottuvuuksia lukutottumuksiini. Luen keskittyneemmin ja enemmän ajatuksella, koska tiedän pääseväni keskustelemaan ja vaihtamaan mielipiteitä muiden osallistujien kanssa – joilta saa muuten myös erinomaisia lukuvinkkejä!

Riikka Jyränki