Kulttuuri

Happea ja ravintoa mielelle

Luova kirjoittaminen

Haluatko? Pystytkö? Uskallatko?

Haluamme levittää kirjoittamisen iloa ja merkitystä mielen hyvinvoinnin luojana ja ylläpitäjänä.  

Yhdessä Liikkumatilan Mimmi Koukkarin kanssa pidämme liikkumista ja luovaa kirjoittamista yhdistäviä Liike&sana –päiväretriittejä. Kesäkuussa 2024 lähdemme Liike&sana venyy viikon mittaiseksi ja lähtee Kreetalle! Lue lisää esitteestä: Liike&sana Kreeta 2024

Räätälöimme käynnistäviä harjoituksia alkaville kirjoittajille myös tiimipäiviin tai kaveripiireille. Ota yhteyttä ja kysy lisää.

Luku- ja leffapiirejä

Jatkojohdossa toimii mielen kuntosali, jossa ravitaan sielua taiteilla ja kirjallisuudella. Pyöritämme luku- ja leffapiirejä, jossa syvennämme taidekokemuksia ajatusten ja tulkintojen jakamisella. Tietoa tulevista ja menneistä tapahtumista: Jatkojohdon leffa- ja lukupiirit Instagramissa

Novellitehdas

Novellitehdas tuottaa novelleja ja lyhytproosaa uusilta ja vanhoilta kyvyiltä. Novellitehdas.fi

sanottua

Tämä on CSS:llä piilotettu

”Olen ollut mukana Jatkojohdon kirja- ja leffapiireissä. Elokuviin saa uutta syvyyttä, kun kuuntelee muiden tulkintoja. On niin monia näkökulmia katsella elokuvia. Romaaneistakin saa uusia ajatuksia, kun kuuntelee muiden mielipiteitä. Kirjailijatapaamiset ovat olleet todella antoisia.”

Mirja-Liisa Kinnunen

”Lukupiireihin osallistuminen on tuonut mukanaan uusia ja nautinnollisia ulottuvuuksia lukutottumuksiini. Luen keskittyneemmin ja enemmän ajatuksella, koska tiedän pääseväni keskustelemaan ja vaihtamaan mielipiteitä muiden osallistujien kanssa – joilta saa muuten myös erinomaisia lukuvinkkejä!

Riikka Jyränki

Otteita Luovan kirjoittamisen spurtti-kurssin osallistujien palautteista:

”Hieno kurssi, toivottavasti seuraa jatkoa!”

”Ryhmädynamiikka suorastaan puhkesi loistoonsa, ja sain kurssista todella irti sen minkä toivoinkin – ja paljon enemmän! Tuomi on erityisen hyvä opettaja, ja toivon todella, että kurssi saa jatkoa.”

”Tuomi Kariniemi osasi ohjata hyvin ryhmää. Kurssi olisi voinut olla pidempi.”