Kulttuuri

Happea ja ravintoa mielelle

Jatkojohdossa toimii mielen kuntosali, jossa ravitaan sielua taiteilla ja kirjallisuudella. Ohjaamme luovan kirjoittamisen työpajoja. 

Luova kirjoittaminen
Haluatko? Pystytkö? Uskallatko? Haluamme levittää kirjoittamisen iloa ja merkitystä mielen hyvinvoinnin luojana ja ylläpitäjänä. Ohjaamme ja tuomme virikkeitä luovaan kirjoittamiseen. Räätälöimme ja ohjaamme käynnistäviä harjoituksia alkaville kirjoittajille esimerkiksi tiimipäiviin tai kaveripiireille.

Luku- ja leffapiirit
Pyöritämme luku- ja leffapiirejä, jossa syvennämme taidekokemuksia ajatusten ja tulkintojen jakamisella. Tietoa tulevista ja menneistä tapahtumista: https://www.instagram.com/jatkojohtoarts/

Tule mukaan keskustelemaan kirjallisuudesta tai elokuvista! Varaa paikkasi ajanvarausjärjestelmästä: https://www.varaaheti.fi/jatkojohto

Novellitehdas
Novellitehdas tuottaa novelleja lyhytproosaa uusilta ja vanhoilta kyvyiltä. Ties vaikka jonain päivänä ilahdutamme päivääsi runolla tai esseellä, mutta lupaamme olla bloggaamatta.

sanottua

Tämä on CSS:llä piilotettu

”Olen ollut mukana Jatkojohdon kirja- ja leffapiireissä. Elokuviin saa uutta syvyyttä, kun kuuntelee muiden tulkintoja. On niin monia näkökulmia katsella elokuvia. Romaaneistakin saa uusia ajatuksia, kun kuuntelee muiden mielipiteitä. Kirjailijatapaamiset ovat olleet todella antoisia.”

Mirja-Liisa Kinnunen

”Lukupiireihin osallistuminen on tuonut mukanaan uusia ja nautinnollisia ulottuvuuksia lukutottumuksiini. Luen keskittyneemmin ja enemmän ajatuksella, koska tiedän pääseväni keskustelemaan ja vaihtamaan mielipiteitä muiden osallistujien kanssa – joilta saa muuten myös erinomaisia lukuvinkkejä!

Riikka Jyränki